PORTAL INFORMATIV CONTACT MARKETING
Hani për 1 muaj nga dy korra kumbulla çdo ditë dhe do të mrekulloheni nga përfundimi
Posted date: 04.09.2017
Kumbulla është një zgjedhje e pashmangshme e çdo amvise për të përgatitur ushqim për dimër, dhe përveç se janë më të përdorura për përgatitjen e gjalpë dhe mermelatave, sigurisht është e këshillueshme për t\'i ngrënë edhe të freskëta. ...
Shmanguni gabimeve të mëngjesit
Posted date: 04.09.2017
Dita e mirë shihet në mëngjes – është një thënie e vjetër, të cilën shumica nesh nuk e kupton seriozisht. Nuk është njësoj se çka bëjnë në mëngjes, ndërsa këto janë gabimet më të mëdha të cilat i bëjmë sapo i hapim sytë. ...
Shtatë gabime që me siguri i bëni kur thani flokët
Posted date: 04.09.2017
Përdorni llojin e gabuar të tharëses. E mbani tharësen për shumë kohë në të njëjtin vend. Përdorni një nxehtësi shumë të lartë. Nuk përdorni mbrojtës ndaj nxehtësisë. Nuk i ndani flokët siç duhet. Nuk po përdorni furçën e duhur. I tërhiqni flokët shumë fort. Si t’i korrigjoni këto gabime. ...
Tri metoda natyrale për të luftuar celulitin pas moshës 30-vjeҫare
Posted date: 04.09.2017
Nëse do të dukesh bukur, atëherë përgatitu të bësh një trajtim për rezultate më të mira. Një plan special anticeluliti, i kombinuar me një dietë me ushtrime, si dhe me disa ushqime të veçanta, pas dy javësh nuk do të jesh më njëlloj. ...
Sa kohë mund të rrijë një mashkull pa kryer marrëdhënie? Përgjigja do t’ju befasojë
Posted date: 04.09.2017
Pyetja që i mundon femrat është: “Sa kohë mund të rrijë një mashkull pa kryer marrëdhënie?”. ...
Pesë gjëra që gratë e forta nuk i bëjnë kurrë
Posted date: 04.09.2017
Gratë janë të patrembura kur vjen puna për të ndryshuar lojën dhe provuar gjëra të reja. Niveli i guximit është i barabartë vetëm me nivelin e pasionit, teksa në të njëjtën kohë ruajnë një sens të fuqishëm humori. ...
Rritet numri i femrave të pamartuara
Posted date: 04.09.2017
Studimi i fundit i kryer nga Universiteti i Bristolit shpjegon se pse është rritur ndjeshëm numri i femrave të pamartura. ...