PORTAL INFORMATIV CONTACT MARKETING
Ky është vrasësi i obezitetit, heq deri në 15 kg në 3 muaj!
Posted date: 05.12.2017
Ka disa përbërës natyralë që mund t’ju ndihmojnë të humbisni peshë dhe të ‘vrisni’ me sukses obezitetin. Pa hequr dorë nga ushqimet tuaja të preferuara, vetëm duke shtuar këtë erëz në regjimin tuaj ditor. Kjo është dieta më e keqe, pra të heqësh ushqime nga vaktet. ...
Piu ujë të ngrohtë me limon dhe mjaltë për 365 ditë, ja çfarë i ndodhi
Posted date: 05.12.2017
Crystal Davis jeton në Shtetet e Bashkuara dhe vendosi të pinte ujë të ngrohtë me limon dhe mjaltë çdo mëngjes me stomakun bosh, për një vit të tërë. Ajo ishte kurioze për të parë se çfarë lloj ndryshimesh do të ndodhnin në trupin e saj. ...
Mbani dietë 2 ditë në javë, humbni 3kg!
Posted date: 05.12.2017
Shumë personazhe të famshme, si: Angelina Jolie dhe Ben Affleck kanë deklaruar se e kanë provuar. ...
Tri këshilla për të mos qenë e mërzitshme
Posted date: 05.12.2017
Femrat janë ato që i ruajnë më gjatë konfliktet dhe shfrytëzojnë situatat për t’u hedhur në sulm. Por nuk duhet të jetë gjithmonë kështu. ...
Përse femrat i preferojnë partnerët më të gjatë?
Posted date: 05.12.2017
50% e femrave instinktivisht kanë refuzuar lidhjet me meshkujt më të shkurtër se vetë ato, kjo gjë do t’i pengonte vetëm 25 për qind të meshkujve, gjë që është rezultat i stereotipave seksuale. ...
Sa i njihni sëmundjet e zemrës?
Posted date: 03.12.2017
Zemra është organi që bën pastrimin e gjakut. Dhe në rastin e sëmundjeve të zemrës kemi prishje te funksionit te saj si pompë. Kjo do të vështirësojë punën e organizmit si dhe nuk do të lejojë furnizimin e tij me oksigjen dhe lëndë ushqimore. Në këto sëmundje futen grupime të ndryshme... ...
Probleme me lëkurën gjatë dimrit? Katër gabimet që duhen shmangur
Posted date: 03.12.2017
Lëkura në dimër është shumë më e ndjeshme se zakonisht dhe për këtë ne duhet të shmangim disa gabime që mund ta përkeqësojnë situatën. ...