PORTAL INFORMATIV CONTACT MARKETING
Nicole shkëlqen sërish
Posted date: 21.Oct.2013
Nicole Scherzinger si anëtare e jurisë në X Factor ishte në qendër të vëmendjes edhe kësaj radhe me një fustan dramatik absolut, kur doli në skenë bashkë me kryetaren e jurisë Sharon Osbourne...
Kelly kopjon dhe inspirohet nga Kardashian
Posted date: 21.Oct.2013
Ka se çfarë të tregojë dhe natyrshëm nuk ka asnjë arsye për të mos ekspozuar asetet fizike. ...
Xhorxh Klun dhe Kate Holmes, çifti më i ri në Hollivud
Posted date: 21.Oct.2013
Kate Holmes dhe Xhorxh Kluni janë çifti më i ri i Hollivudit. Lajmi ka bërë xhiron e ëebit dhe konfirmuar nga një tabloid britanik sipas të cilit mes dy aktorëve ka diçka më shumë se një miqësi. ...