PORTAL INFORMATIV CONTACT MARKETING
Mos e teproni me ushqimin gjatë kohës së festave
Posted date: 10.12.2017
Ditët e sotme jemi të bombarduar me këshilla të cilat tregojnë se si të humbni peshë, dhe kjo është koha kulmore e vitit kur ju fitoni peshë, transmeton Klan Kosova. ...
Ja pse disa meshkujve nuk iu rritet mjekra
Posted date: 10.12.2017
Falë hipsterëve dhe njerëzve me mjekra, mjekrat janë bërë modë përsëri. ...
Foshnjat të flenë me nënën deri në moshën tre vjeçare
Posted date: 10.12.2017
Bebet duhet të ndajnë shtratin e njëjtë me të ëmën së paku deri në moshën tre vjeçare. ...
Doni të keni sa më shumë para dhe energji pozitive në familjen tuaj? Lexojini menjëherë këto këshilla
Posted date: 10.12.2017
A nuk jeni në gjendje të paguani borxhet tuaja? Të ardhurat tuaja nuk janë të mjaftueshme për të kaluar muajin? ...
Sam, politikani robot që do kandidojë në 2020
Posted date: 10.12.2017
Një politikan që nuk i harron premtimet, me të cilin mund të flasësh kur të duash dhe që është në gjendje të analizojë problemet e çdo fushe, të gjejë zgjidhje që respekton kërkesat e të gjithëve. ...
Miliarderi ofron 180 milionë dollarë për këdo që martohet me vajzën e tij (FOTO)
Posted date: 10.12.2017
Miliarderi nga Hong Kongu, Cecil Sze-Tsung, pushtoi titujt e mediave botërore më 2012. ...
Përse njerëzit e bukur fitojnë më shumë?
Posted date: 10.12.2017
Hulumtimet tregojnë që nxënësve dhe studentëve të bukur u kushtohet më shumë kujdes dhe marrin nota më të mira nga arsimtarët; pacientët e bukur kujdes më të mirë, kriminelët e bukur dënim më të ulët... Pamja fizike në masë të mirë ndikon edhe në suksesin afarist. ...