PORTAL INFORMATIV CONTACT MARKETING
Kardashian di si të joshë me elegancë (Foto)
Posted date: 16.10.2014
...
Gjysma e femrave konsiderojnë që meshkujt nuk i eksitojnë në mënyrë të drejtë
Posted date: 15.10.2014
Studimet e reja kanë treguar që meshkujt kanë një vetëbesim të theksuar sa i përket dijes për seksualitetin femëror. Mirëpo, damat nuk mendojnë ashtu....
Thënie nga Khalil Gibran
Posted date: 13.10.2014
Sjellja e mirë dhe të qenët njerëzor, nuk janë shenjë e dobësisë dhe dëshpërimit, por manifestojnë fuqi dhe vendosmëri...
Të propozosh para një stadiumi të tërë
Posted date: 13.10.2014
...
Big mama vazhdon të jetë single
Posted date: 13.10.2014
...
Pesëmbëdhjetë shenjat se nuk jeni me partnerin e duhur
Posted date: 13.10.2014
Përpara se të vazhdoni lidhjen, duhet të mendoni seriozisht dhe ta rigjykoni atë....
Beckham i bashkohet fushatës kundër Ebolas
Posted date: 13.10.2014
...