PORTAL INFORMATIV CONTACT MARKETING
Hava: Ju tregoj si u mësova gjermanëve çiftelinë
Posted date: 25.09.2014
“Unë di që Çiftelia për shumë nga bashkatdhetarët tanë deklarohet si një instument konservativ, pasi më të këndohen dhe luhen këngët folklorike......
Nga përzgjedhja në miss BeH deri tek prostitucioni elitë
Posted date: 25.09.2014
'Kam qenë pjesëmarëse e përzgjedhjes së Miss BeH. Aty mësova nga dora e parë se kurorën e fiton ajo që ka sponzor të fortë. Edhe më keq për faktin se ato përzgjedhje janë pjesë e prostitucionit', thekson Merima Haxhiq....
20 shenjat e tumorit tek femrat
Posted date: 25.09.2014
Nuk duhet nënvlerësuar shenjat e sëmundjeve serioze...
Kur lahet nëna e Argjentina Ramosajt
Posted date: 25.09.2014
Me një trup perfekt Suzana Mushkolaj, nëna e këngëtares Argjentina Ramosaj ka realizuar një set fotografish në ujëvarën e Mirushës....
A ndikojnë takat e larta në shëndetin e këmbëve tona?
Posted date: 24.09.2014
Këpucët me takë të lartë janë shumë në modë dhe përsosin siluetën, por a ndikojnë ato në shëndetin e këmbëve tona? ...
I dhuron nuses 99.999 trëndafila të kuq, fotoja thyen rekord në rrjetet sociale
Posted date: 24.09.2014
Një nuse e re ka marrë nga bashkëshorti i saj plot 99.999 trëndafila të kuq, kjo pasi janë simbol i dashurisë, gëzimit dhe lumturisë mes tyre. Të gjitha këto trëndafila kanë mbuluar 30 makina, të cilat ishin vënë në shërbim të çiftit të ri. ...
Vali ndalohet disa orë në kufi, shkak makina me ngjyra ushtarake (Foto)
Posted date: 15.Aug.2014
Vali Corleone është ndaluar për disa orë në kufirin Shqipëri-Mali i Zi për shkak të veturës së tij të tipit Hammer me ngjyra ushtarake....