PORTAL INFORMATIV CONTACT MARKETING
Ja pse nuk duhet të konsumoni banane në mëngjes
Posted date: 11.09.2017
Një banane dhe një gotë qumësht të paktën!”– a nuk është kjo formula klasike e mamave, sa herë që fëmijët nuk i kanë marrëdhëniet e mira me mëngjesin apo thjesht nxitojnë për në shkollë? ...
Për të mos shtuar peshë varet edhe ora kur ushqeheni
Posted date: 11.09.2017
Ushqimi që hamë ka një ndikim të madh në trupin tonë dhe shëndetin tonë të përgjithshëm, transmeton Klan Kosova. ...
Ja çfarë duhet të bëni menjëherë pas djegies
Posted date: 11.09.2017
Ishin incidentet e shpeshta të bashkëshortes se Earle Dickson, shkëndija, që ky i fundit të shpikte leuokoplasitn. ...
Doni ta ‘tërboni’ partneren kur bëni seks? Prekeni femrën në këtë vend… dhe do shikoni
Posted date: 11.09.2017
Shpesh herë keni dëgjuar se në se e prekni një femër në pikën G do arrini ta tërboni. ...
Letra që Ajnshtajni i dërgoi të bijës: Ja kush është Zoti
Posted date: 11.09.2017
Albert Ajnshtajni u lind më 14 mars të vitit 1879, ndërsa ishte fizikani dhe njëri nga shkencëtarët që e njeh e gjithë bota, ka qenë fitues i çmimit Nobel në vitin 1921, ai gjithashtu ka pasur 3 nënshtetësi, atë Gjermane, Zvicerane dhe Amerikane. ...
Pse meshkujt kanë frikë nga martesa?
Posted date: 11.09.2017
Në një lidhje, në shumicën e rasteve meshkujt kanë frikë të krijojnë lidhje serioze, sidomos nga martesa. ...
Arsyeja pse uraganët vdekjeprurës kanë emra femrash
Posted date: 11.09.2017
Uraganët me emra femërorë janë më vdekjeprurës sesa stuhitë që iu janë dhënë nofka mashkullore, sepse njerëzit i marrin ato më pak seriozisht, thotë një studim. Studimet sugjerojnë se ndryshimi i emrit të stuhisë nga Charlie në Eloise mund të trefishojë numrin e viktimave. ...