PORTAL INFORMATIV CONTACT MARKETING
Diamanti i dytë më i madh në botë shitet për 53 milionë dollarë
Posted date: 27.09.2017
Diamanti i dytë më i madh në botë ka gjetur më në fund një blerës, njofton CNN, përcjell Syri. ...
Rreth këtij kriteri në CV më së shumti jeni munduar, ndërkaq punëdhënësve më së paku u është e rëndësishme
Posted date: 27.09.2017
Drejtorja për resurse njerëzore në Facebbok, Ambra Benjamin, ka zbuluar se sipas cilit sistem sot shumica e punëdhënësve punësojnë punëtorë. ...
Fshati që s’guxon ta braktisë askush: Shihni detaje të mistershme të këtij vendi (Video)
Posted date: 27.09.2017
Banorët nuk flasin për pasurinë e vet dhe atë e mbajnë si sekret, ndërsa qasja e medieve është e kufizuar. ...
Pse kanaçet e Coca Cola-s janë të kuqe?!
Posted date: 27.09.2017
Nëse ndonjëherë jeni zgjuar në mes të natës, dhe keni pirë Coca Cola, por më pas e keni pyetur veten se pse kanaçja e saj është ngjyrë e kuqe, atëherë përgjigjen do e merrni përmes këtij artikulli. ...
Maska rigjenruese me lëkurën e shegës që duhet të provojë çdo femër
Posted date: 20.09.2017
Pirja e lëngut të shegës së shtrydhur bashkë me lëkurë mund të krijojë shqetësime për aparatin tretës, por ajo që nuk dinit është se lëkura e shegës mund të përdoret fare mirë për bukurinë e lëkurës suaj. ...
Ja çfarë ndodh me trurin kur ruajmë ndonjë sekret
Posted date: 20.09.2017
Të gjithë gjatë jetës ruajnë ndonjë sekret. Disa me vite mund t’i ruajnë sekretet e tyre nga të tjerët, derisa disa i zbulojnë shumë shpejt. Para se gjithash, sekretet nuk është lehtë për t’i ruajtur pavarësisht mundit që bëni. ...
Ngrënia e tepërt është shumë më e rrezikshme se sa mendoni!
Posted date: 20.09.2017
Hulumtues nga Universiteti Lafboro kanë konkluduar se ngrënia e tepërt brenda vetëm një dite rrit rrezikun nga zhvillimi i diabetit tip 2. ...