PORTAL INFORMATIV CONTACT MARKETING
Doni që kuleta juaj të jetë gjithmonë plot? Ndiqni këto këshilla dhe nuk do të zhgënjeheni
Posted date: 14.08.2017
Një pjesë e madhe e popullatës ankohet për gjendjen financiare, ky po që është një fakt i cili ndikon shumë edhe në gjendjen e njeriut. ...
Ka paguar hotel me 5 yje, por u shokua nga ajo çka gjeti mbi shtrat (Foto)
Posted date: 14.08.2017
Qëndrimi në hotele ka sfidat e veta nisur që nga çmimi, pastërtia, komoditeti dhe shërbimi. Gjithnjë shpresoni që të gjeni jo ndoshta kushte të hoteleve me 5 yje, por kushte të përshtatshme qëndrimi. ...
Sa orë duhet të flejë një grua shtatzënë?
Posted date: 13.08.2017
Nevoja për gjumë në shtatzëni fillon të bëhet e dukshme menjëherë pas rezultatit pozitiv të testit ...
Zbulohet mënyrë natyrale për të shpëtuar nga puçrrat
Posted date: 13.08.2017
Nëse keni një problem me puçrrat në fytyrë, është një mënyrë natyrale për të shpëtuar prej tyre. ...
​Ora në të cilën zgjoheni natën, tregon cila pjesë e trupit është më e dobët
Posted date: 13.08.2017
Nëse zgjoheni pothuajse natën në të njëjtën kohë ose nuk mund të flini, zbuloni shkakun e vërtetë dhe mësoni se çfarë po iu dërgon trupi juaj. ...
Zbulohet shkaktari i ëndrrave të këqija
Posted date: 03.08.2017
Për shkak të stresit vuan edhe sistemi jonë imunitar, çrregullohet puna e hormoneve, lodhen muskujt dhe rraskapitet organizmi - që shpesh shoqërohen edhe me sëmundje. Sa i përket trurit, stresi kronik di të shkaktojë humbjen e kujtesës dhe shfaqjen e ëndrrave të këqija. ...
Vetëm kështu mund të ja ktheni ngjyrën atleteve tuaja
Posted date: 03.08.2017
Nuk ekziston pluhur për rroba apo mjete për eliminimin e njollave të cilat lehtë mund t’ua kthejë atleteve shkëlqimin e mëparshëm, mirëpo ky truk tërësisht do t’i lëvizë kufijtë. ...