PORTAL INFORMATIV CONTACT MARKETING
Mrekullia e konsumimit të dy bananeve në ditë
Posted date: 21.08.2017
Dy banane në ditë ndihmojnë për mbajtjen nën kontroll të tensionit të lartë në gjak, një alternativë e shëndetshme dhe e lirë ndaj ilaçeve. Sipas shkencëtarëve indianë, fruti i pasur me potasium mund të luajë rol të rëndësishëm në kontrollin e tensionin. ...
Këto janë dhjetë vendet ku bie më së shumti shi
Posted date: 14.08.2017
Ka rënë shi së fundmi në vendin tuaj? ...
Arkeologët me ndihmën e laserit bëjnë zbulimin e mijëvjeçarit
Posted date: 14.08.2017
Duke iu falënderuar teknologjisë LiDAR, arkeologët nga Universiteti në Orhus kanë zbuluar në Borgring të Danimarkës një kala të vikingëve, të ndërtuar në formë rrethi. ...
Ja pse ulëset e aeroplanëve kanë ngjyrë të kaltër
Posted date: 14.08.2017
Për nisa transporti ajror mund të jetë pak i tensionueshëm. ...
78 vjeçarja që nuk është sëmurë asnjëherë, ja çka ka ngrënë
Posted date: 14.08.2017
Gruaja e moshuar nga Varanasi, India, thotë se për çdo ditë nga mosha 15 vjeçar ka ngrënë nga 2 kilogram në ditë ...
Mënyra se si e mbani grushtin, tregon se çfarë personaliteti ke
Posted date: 14.08.2017
Mënyra se si ju e mbani grushtin, mund të jetë çelësi i të kuptuarit personalitetin tënd dhe vetëdijen tënde. ...
E pabesueshme çka thotë horoskopi për ju sot
Posted date: 14.08.2017
E pabesueshme çka thotë horoskopi për ju sot...