PORTAL INFORMATIV CONTACT MARKETING
Tri metoda natyrale për të luftuar celulitin pas moshës 30-vjeҫare
Posted date: 04.09.2017
Nëse do të dukesh bukur, atëherë përgatitu të bësh një trajtim për rezultate më të mira. Një plan special anticeluliti, i kombinuar me një dietë me ushtrime, si dhe me disa ushqime të veçanta, pas dy javësh nuk do të jesh më njëlloj. ...
Sa kohë mund të rrijë një mashkull pa kryer marrëdhënie? Përgjigja do t’ju befasojë
Posted date: 04.09.2017
Pyetja që i mundon femrat është: “Sa kohë mund të rrijë një mashkull pa kryer marrëdhënie?”. ...
Pesë gjëra që gratë e forta nuk i bëjnë kurrë
Posted date: 04.09.2017
Gratë janë të patrembura kur vjen puna për të ndryshuar lojën dhe provuar gjëra të reja. Niveli i guximit është i barabartë vetëm me nivelin e pasionit, teksa në të njëjtën kohë ruajnë një sens të fuqishëm humori. ...
Rritet numri i femrave të pamartuara
Posted date: 04.09.2017
Studimi i fundit i kryer nga Universiteti i Bristolit shpjegon se pse është rritur ndjeshëm numri i femrave të pamartura. ...
Transformoni gjoksin tuaj: 12 variacione të pompave (Video)
Posted date: 21.08.2017
Lërini anash ushtrimet ‘bench’ për një kohë dhe provoni këtë program të veçantë për forcim të muskujve të gjoksit. ...
Mjekësia “inteligjente”, zbulon sëmundjet e…
Posted date: 21.08.2017
Çelja e qendrës së parë të inteligjencës artificiale për trajtimin mjekësor në vend, është një arritje e madhe: ajo mund t’i ndihmojë mjekët ta diagnostikojnë një sëmundje brenda një harku kohor prej vetëm disa sekondash. ...
Rrushi ndihmon në parandalimin e dy sëmundjeve vdekjeprurëse
Posted date: 21.08.2017
Rrushi si i freskët ose i shtrydhur është frutë që ndihmon në parandalimin e sëmundjeve të zemrës dhe kancerit. ...