PORTAL INFORMATIV CONTACT MARKETING
Ky shtet ofron 5 mijë euro për ata që i lënë shtatzënë femrat e tyre
Posted date: 31.07.2017
Si është një shoqëri pa martesë? 40% e foshnjeve të lindura jashtë martese, është një rekord që e mban Amerika.Ajo qëndron afër mesit të paketës globale në këtë kategori. Turqia konservatore është mbrapa me një përqindje të vogël prej 3%. Dhe kombi në krye të listës? Udhëheqësi botëror për nënat e vetme? Është Islanda. ...
Përjashtohet nga puna vetëm se hëngri çokollatën e kolegut
Posted date: 31.07.2017
Një grua u përjashtua nga puna pasi që ia kishte ngrënë kolegut të saj çokollatën, por është ripunësuar pasi që kishte arritur një marrëveshje me punëdhënësin e saj. ...
Kur rrëshqitja nëpër tobogan shkon si është më së keqi
Posted date: 31.07.2017
Të shkosh në një park ujor është një nga momentet më të bukura të verës, por një video e postuar së fundmi tregon që jo gjithmonë bën qejf në një vend të tillë. ...
Quhet \"zonja e gjelbër\", arsyeja… (Video)
Posted date: 31.07.2017
Gjithçka në jetën e Elizabeth Sweetheart është e gjelbër. ...
Njihuni me qytetin e violinave (Video)
Posted date: 31.07.2017
Kremona është qytet italian i cili është i njohur në të gjithë botën si qyteti i violinave. ...
Ja sa peshon Kur`ani më i madh në botë
Posted date: 31.07.2017
Një kopje e madhe e Kur’anit të Shenjtë që peshon 154 kilogram është vënë në ekspozite në Medine ...
Ndërtohet ura më e gjatë në botë për këmbësorë (Foto)
Posted date: 31.07.2017
Bordi i Turizmit në Zermatt pohon se ura është më e gjata në botë, edhe pse një urë e ngjashme në Austri varet rreth 110 metra lart nga toka. ...