PORTAL INFORMATIV CONTACT MARKETING
Maska rigjenruese me lëkurën e shegës që duhet të provojë çdo femër
Posted date: 20.09.2017
Pirja e lëngut të shegës së shtrydhur bashkë me lëkurë mund të krijojë shqetësime për aparatin tretës, por ajo që nuk dinit është se lëkura e shegës mund të përdoret fare mirë për bukurinë e lëkurës suaj. ...
Ja çfarë ndodh me trurin kur ruajmë ndonjë sekret
Posted date: 20.09.2017
Të gjithë gjatë jetës ruajnë ndonjë sekret. Disa me vite mund t’i ruajnë sekretet e tyre nga të tjerët, derisa disa i zbulojnë shumë shpejt. Para se gjithash, sekretet nuk është lehtë për t’i ruajtur pavarësisht mundit që bëni. ...
Ngrënia e tepërt është shumë më e rrezikshme se sa mendoni!
Posted date: 20.09.2017
Hulumtues nga Universiteti Lafboro kanë konkluduar se ngrënia e tepërt brenda vetëm një dite rrit rrezikun nga zhvillimi i diabetit tip 2. ...
Këshilla nga dizajneri i shquar i modës Giorgio Armani
Posted date: 20.09.2017
Giorgio Armani është një nga dizajnerët më të mirë që ka njohur bota! Ai ka krijuar një stil të cilin sot e përdorim pa e kuptuar se ai stili ka qenë dikur shumë më ndryshe nga ç’është sot. ...
Përvojat nga fëmijëria mund ta ndryshojnë ADN-në
Posted date: 20.09.2017
Fëmijëria është shumë e rëndësishme në zhvillimin e individëve dhe ka një rol të madh kur ne bëhemi një person i rritur. Sipas hulumtimeve të reja, fëmijëria mund të ndikojë në organizmin tonë edhe në nivelin gjenetik. ...
Pse nuk duhet të flini në aeroplan?
Posted date: 20.09.2017
Sipas hulumtimit të publikuar nga Harvard Medical School, nevoja për të fjetur në gjumë në aeroplan mund të vjen si pasojë e lartësisë apo shtypjes, dhe ju mund të flini pavarësisht sa jo komode mund të jenë karriget. ...
Çfarë në të vërtet mendojnë meshkujt për vajzat inteligjente
Posted date: 20.09.2017
Shkencëtarët e Universitetit të Buffalos kanë zbuluar se meshkujve u duken seksi vajzat inteligjente, por vetëm në një teori. ...