PORTAL INFORMATIV CONTACT MARKETING
Për adhuruesit e librave: Vraponi, panairi është hapur
Posted date: 05.06.2019
Për të gjithë ju që i dëshironi librat tashmë e keni një mundësi të jashtëzakonshme. ...
Piramida e Luvrit mbush 30 vjet
Posted date: 29.03.2019
Me një befasi të madha nga ana e artistit JR (francez identiteti i të cilit nuk njihet), do të festohet 29 marsi – 30 vjetori i Piramidës së Luvrit, veprës që në vitet e preidentit François Mitterrand shkaktoi shumë polemikash mes “antikëve” dhe “modernëve”. ...
Çmimi “Kadare” hap garën për edicionin e pestë
Posted date: 27.03.2019
Një prej konkurseve më të rëndësishme letrare në Shqipëri, ai për çmimin “Kadare” të martën ka lansuar thirrjen për edicionin e pestë. ...
Thëniet e pavdekshme të Dritëro Agollit
Posted date: 25.03.2019
Me veprimtarinë e tij, Agolli konsiderohet ikonë e letrave shqiptare, duke sjellë risi në Letërsinë shqipe...
Shkup, më 19 dhjetor do të fillojë java e filmit kosovar
Posted date: 17.12.2018
Prej 19 deri më 23 dhjetor 2018, në Kinematografinë e Maqedonisë në Shkup do të mbahet java e filmit kosovar, produksione të Qendrës Kinematografike të Kosovës. ...
Memorandum Mirëkuptimi në fushën e trashëgimisë kulturore
Posted date: 07.09.2018
në mjediset e Muzeut Historik Kombëtar të Shqipërisë, u nënshkrua një Memorandum Mirëkuptimi për organizimin e aktiviteteve të përbashkëta ndërmjet Muzeut Historik Kombëtar dhe Institutit të Trashëgimisë Shpirtërore e Kulturore të Shqiptarëve në Shkup. ...
Projeksion i “Pluhurit” në kinotekë, përshëndetje e fundit për Salaetin Bilall
Posted date: 11.06.2018
Në Kinotekën e Maqedonisë sonte do të shfaqet filmi “Pluhuri” nga Millço Mançevski si përshëndetje e fundit për doajenin e aktrimit teatral dhe filmik, Salaetin Bilall. ...