PORTAL INFORMATIV CONTACT MARKETING
Samiti ekonomik i Maqedonisë prej 18 deri 20 nëntor në Shkup
Posted date: 02.09.2015
Prej 18 deri më 20 nëntor në Shkup do të mbahet Samiti ekonomik i Maqedonisë në organizim të \"Makedonija 2025...
Nafta dhe benzina prej sot më lirë
Posted date: 25.08.2015
Benzinat prej sonte në mesnatë lirohen për 3 denarë për një litër, ndërsa dizeli dhe vaji ekstra i lehtë për amvisëritë për 2 denarë, vendosi sot Komisioni Rregullator për Energjetikë. ...
KRrE: Maqedonia nuk do të mbetet pa naftë dhe gaz natyror
Posted date: 20.08.2015
Komisioni Rregullator për Energjetikë (KRrE) konsideron se tregu në Maqedoni nuk do të mbetet pa naftë dhe gaz natyror edhe krahas bllokimit të llogarisë së SHA Makpetrol Shkup....
Përfundon projekti për përforcim të kapaciteteve administrative për energjetikë
Posted date: 15.08.2015
Në Shkup sot do të përfundojë projekti për përforcim të kapacitetit administrativ të Sektorit për energjetikë pranë Ministrisë së Ekonomisë dhe të Agjencisë për energjetikë....
Një pako cigare do të kushtojë mbi 20 euro!
Posted date: 21.07.2015
Në përpjekje për të ndaluar përhapjen e kancerit, po mendohet shtrenjtimi i duhanit....
Do të krijohen njëmijë punësime të reja në Кërçovë
Posted date: 16.07.2015
Sot në zonën teknologjike industriale në Kërçovë, në lokalitetin fshati Srbjan, u mbajt solemniteti me rastin e realizimit të projektit investues për ndërtimin e fabrikës së kompanisë amerikane “Ki Sejfti Sistems”, në të cilin morën pjesë Kryetari i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë Nikolla Gruevski, ministri i ekonomisë Bekim Neziri, drejtori i Drejtorisë së Zonave teknologjike industriale Viktor Mizo dhe drejtori i “i Sejfti Sistems” për Maqedoninë Bogdan Petruta....
Lirohet dizeli, benzinat shtrenjtohen
Posted date: 14.07.2015
Çmimi me pakicë i benzinave nga sot në mesnatë do të rritet për gjysmë denari, ndërsa dizeli do të ulet për 1,5 denarë....