PORTAL INFORMATIV CONTACT MARKETING
KE, jep sot vlerësimin për ekonominë evropiane
Posted date: 05.Nov.2013
Komisioni Evropian pritet të prezantojë sot vlerësimin e tij më të ri për gjendjen e ekonomisë së Eurozonës të përbërë prej 28 anëtarësh, raporton DPA....
BFI lëshon certifikatën për 'Standardin Hallall'
Posted date: 03.Nov.2013
Standarde kombëtare apo fetare. Bashkësia Fetare Islame e Maqedonisë (BFI) paralajmëron se do të përpiqet që standardin ‘HALLALL’, ta bëjë kombëtar dhe jo vetëm standard ushqimor fetar. ...
FMN, nevojitet rritje e lartë ekonomike
Posted date: 30.Oct.2013
Stabiliteti makroekonomik, që do të thotë inflacioni i ulët dhe kurs stabil i denarit janë parakushte të rëndësishme për rritjen ekonomike...
EVN promovon shërbimin E-faturë
Posted date: 30.Oct.2013
Me qëllim që shërbimet e reja të jenë sa më të afër qytetarëve EVN Maqedoni para vendeve për pagesë në qendrën tregtare të Qytetit në Shkup organizon alternativë promovuese të shërbimeve...
Biznesi, Maqedonia në grupin e vendeve reformatore
Posted date: 30.Oct.2013
Maqedonia renditet sërish në listën e vendeve që kanë ndërmarrë reforma në ekonomi. Lista “Duing Biznis” publikohet çdo vit nga Banka Botërore...