PORTAL INFORMATIV CONTACT MARKETING
Bankat në Evropën shkurtojnë 20 mijë vende pune
Posted date: 10.10.2016
Bankat në mbarë Evropën kanë njoftuar shkurtimin e mbi 20 mijë vendeve të punës ditët e fundit ndërsa kanë vështirësi për të siguruar fitime. ...
Nga mesnata, çmime të reja të derivateve
Posted date: 03.10.2016
Benzinat prej sonte në mesnatë lirohen për gjysmë denarë për litër, ndërsa çmimi i dizelit mbetet i njëjtë, vendosi sot Komisioni Rregullator për Energjetikë (KRRE). ...
Nga mesnata, çmime të reja të derivateve në Maqedoni
Posted date: 22.08.2016
Duke filluar nga mesnata derivatet e naftës do të kenë çmim të rritur. Komisioni Rregullator për Energjetikë në Maqedoni ka shpalosur sot çmimet e reja. ...
Ulet çmimi i naftës në Maqedoni
Posted date: 10.08.2016
Çmimet e benzinës dhe naftës kanë rënë me 1.5-2 dinarë për litër të hënën në mesnatë, siç ka vendosur Komisioni Rregullator i Energjisë ERC. ...
Vazhdon rënia e çmimeve të naftës
Posted date: 04.08.2016
Rënia e çmimeve të naftës do të vazhdojë për shkak të presionit të diktuar nga rritja e dobët globale dhe shtimit të rreziqeve gjeopolitike, deklaroi kryeanalistja e “Nordea Markets” për agjencinë turke të lajmeve, “AA”. ...
Karvani i OEMVP-së në Strugë
Posted date: 05.05.2016
Oda Ekonomike e Maqedonisë Veri-Perëndimore këtë muaj vazhdon Karvanin e saj në Strugë. Dje në Strugë takuan rreth 30 biznese që operojnë në këtë rajon. ...
Shtrejtohen karburantet
Posted date: 03.05.2016
Çmimi i benzinës prej sonte në mesnatë rritet për 0,5 denarë, gjegjësisht për një denar, ndërsa dizeli për tre denarë vendosi sot Komisioni Rregullator për Energjetikë (KRRE). ...