PORTAL INFORMATIV CONTACT MARKETING
Ja çmimet e reja të derivateve të naftës në Maqedoni
Posted date: 20.03.2017
Komisioni rregullator për energjetikë (KRRE) ka publikuar sot çmimet e reja me pakicë të derivateve të naftës në tregun vendor. ...
Ja çmimet e reja të derivateve të naftës
Posted date: 21.02.2017
Çmimet me pakicë të derivateve të naftës prej sonte në mesnatë do të lirohen për gjysmë deri në një denar për litër, ndërsa çmimi i benzinave mbetet i njejtë, vendosi sot Komisioni Rregullator për Energjetikë (KRRE). ...
Ulen çmimet e derivateve, ja çmimet e reja
Posted date: 24.01.2017
Benzinave, dizeli dhe vaji ekstra i lehtë për amvisëri prej sonte do të ulen prej gjysmë deri një denar, vendosi Komisioni Rregullator për Energjetikë. ...
OEMVP i shpall 100 kompanitë më të mira në Maqedoni
Posted date: 15.12.2016
Oda Ekonomike e Maqedonisë Veriperëndimore (OEMVP) sot do ta promovojë edicionin e gjashtë të Katalogut Top 100 dhe do t’i shpall 100 kompanitë më të mira në Maqedoni. ...
Për nëntë muaj, 153.68 milionë euro fitim
Posted date: 15.12.2016
Në nëntë muajt e parë të vitit është rritur numri i kompanive të cilat kanë shënuar fitim, ndërsa është zvogëluar numri i atyre që kishin humbje, tregojnë fletët e paaudituara të bilancit...
Ekonomia e Maqedonisë stabilizohet, thonë nga Banka Popullore
Posted date: 14.12.2016
Shitja e lartë e devizave në këtë periudhë nga ana e Bankës Popullore, sipas tyre, është falë lëvizjeve të volitshme të tregut devizor të bankave në transaksione me klientët...
Nga 31 tetor me çmime të reja të karburanteve
Posted date: 26.10.2016
Me datë 31 të këtij muaji, Komisioni Rregullator për Energjetikë do të përcaktojë çmime te reja të karburanteve në Maqedoni, të cilat pritet të jenë me çmime më të larta për shkak të rritjes së çmimeve të naftës në tregjet botërore, transmeton Zhurnal. ...