PORTAL INFORMATIV CONTACT MARKETING
Prodhimtaria industriale në tetë muajt e këtij viti me rritje prej 1,7 për qind
Posted date: 29.09.2015
Prodhimtaria industriale në tetë muajt e vitit shënon rritje prej 1,7 për qind, ndërsa në gusht të këtij viti në krahasim të gushtin e vitit të kaluar rritje prej 2,7 për qind, publikoi Enti shtetëror për statistikë. ...
Rritet çmimi i benzinës dhe naftës!
Posted date: 22.09.2015
Çmimet e benzinës prej sot do të shtrenjtohen për gjysmë denarë për litër, ndërsa çmimi i naftës rritet për një denarë, ka vendosur Komisioni Rregullator për Energjetikë (KRRE). ...
MONITOR : Investitorët kapërcejnë Shqipërinë, vërshojnë në Maqedoni
Posted date: 21.09.2015
Pa det dhe pa porte, një vend me siguri të ulët për shkak të konflikteve permanente etnike, Maqedonia është bërë oaz i investitorëve të huaj...
Lirohet benzina
Posted date: 18.09.2015
Edhe këtë të martë Komisioni Rregullator për Energjetikë ka vendosur të zvogëloj çmimin e benzinës. ...
Rritje e mjeteve për investime në bujqësi
Posted date: 16.09.2015
Mjetet e harxhuara në bujqësi në muajin gusht të këtij viti në krahasim me muajin e njejtë të vitit të kaluar shënojnë zvogëlim për 6,9 për qind, derisa mjetet për investime janë rritur për 1,2 për qind. ...
Investimet italiane arrijnë në Shkup, hapen 200 vende të reja pune
Posted date: 09.09.2015
Fabrika italiane MAKDIA fillon sot zyrtarisht me punë, në zonën teknologjike industriale Bunarxhik 1 në Shkup. ...
FMN: Investimet do të krijojnë 30.000 vende të reja të punës në Maqedoni
Posted date: 04.09.2015
Mbi 30.000 vende të reja të punës nga investimet e drejtpëdrejta të huaja do të krijohen në Maqedoni gjatë dy deri tre viteve të ardhshme...