PORTAL INFORMATIV CONTACT MARKETING
Prej të hënës do të ketë zbritje të mëdha të karburanteve të naftës
Posted date: 21.12.2015
Nafta evropiane e tipit “brent” e cila vjen edhe në Maqedoni sot e arriti çmimin më të ulët në njëmbëdhjetë vitet e fundit, informon Asocieted Press. ...
Kreditë banesore rriten tejmase
Posted date: 05.11.2015
Kreditë banesore për vetëm një vit janë rritur për 4,4 miliardë denarë apo për 73 milionë euro, që është rritje rekorde prej 18 për qind, tregojnë të dhënat e fundit të Bankës Popullore. ...
Derivatet lirohen për një denar
Posted date: 02.11.2015
Çmimet e derivateve të benzinës dhe të dizelit prej mbrëmë në mesnatë ulen për një denar për litër, vendosi sot Komisioni rregullator për energjetikë (KRRE). ...
Bogov: Ekonomia është goditur ndjeshëm nga kriza politike
Posted date: 26.10.2015
Ekonomia e Maqedonisë tashmë po i ndjen pasojat nga kriza politike në vend, vlerësoi guvernatori i Bankës Popullore, Dimitar Bogov ...
Shtrenjtohen derivatet e naftës
Posted date: 19.10.2015
Nga mesnata të gjitha derivatet e naftës do të shtrenjtohen. Nga mesnata të gjitha derivatet e naftës do të shtrenjtohen për gjysmë denari. ...
Maqedonia organizon Samit ekonomik në Shkup
Posted date: 07.10.2015
Samit ekonomik të Maqedonisë në organizim të Maqedonia 2025 do të mbahet në Shkup nga 18 deri më 20 nëntor. ...
BPV vitin e kaluar ishte 525.520 milionë denarë
Posted date: 01.10.2015
Bruto prodhimi vendor në vitin 2014 arriti në 525.620 milionë denarë dhe në krahasim me vitin 2013 në mënyrë nominale është për 4,7 për qind. ...