PORTAL INFORMATIV CONTACT MARKETING
Kina ndërton dy autostrada në Maqedoni
Posted date: 13.Nov.2013
...
Projeksioni i arkës shtetërore për vitin e ardhshëm, fillon debati
Posted date: 13.Nov.2013
...
DAP me laborator forenzik
Posted date: 12.Nov.2013
...
BE arrin marrëveshje për buxhetin 2014
Posted date: 12.Nov.2013
...
Bogov, trend pozitiv i rritjes ekonomike
Posted date: 11.Nov.2013
Në gjysmën e pare te vitit nw vend ka rritje ekonomike dhe kjo pritet të vazhdojë edhe në të ardhmen...
Rriten çmimet e produkteve ushqimore, pagat nuk lëvizin
Posted date: 11.Nov.2013
Përderisa pagat e punëtorëve qëndrojnë në vend, nuk është duke u ndalur trendi i rritjes së çmimeve të produkteve ushqimore...
Stavreski: Autostradat e reja do ta lëvizin ekonominë
Posted date: 09.Nov.2013
Zëvendëskryeministri dhe ministër i Financave Zoran Stavreski sot nga Vallandova paralajmëroi lëvizje të ekonomisë...