PORTAL INFORMATIV CONTACT MARKETING
Shtrejtohen karburantet
Posted date: 03.05.2016
Çmimi i benzinës prej sonte në mesnatë rritet për 0,5 denarë, gjegjësisht për një denar, ndërsa dizeli për tre denarë vendosi sot Komisioni Rregullator për Energjetikë (KRRE). ...
OEMVP organizon Forum ekonomik mes Maqedonisë dhe Shqipërisë
Posted date: 16.03.2016
Oda Ekonomike e Maqedonisë Veri-Perëndimore sot organizon Forumin ekonomik në mes Maqedonisë dhe Shqipërisë, në bashkëpunim me Lidhjen e Odave të Maqedonisë. ...
Invest Macedonia-Shqipëri & Kosovë organizon eventin e biznesit “Mision ekonomik në Shqipëri”
Posted date: 15.03.2016
Zyra Ndërkombëtare Invest Macedonia – Shqipëri dhe Kosovë do të organizojë për herë të parë një tryezë ekonomike të nivelit të lartë me përfaqësues të biznesit të Maqedonisë dhe qeverisë shqiptare nga 14-16 mars. ...
Benzinat shtrenjtohen për tre, dizeli për 2,5 denarë për litër
Posted date: 07.03.2016
Çmimet me pakicë të benzinave rriten prej sonte në mesnatë për tre denarë, ndërsa të dizelit pr 2,5 denarë për litër, kumtoi Komisioni rregullator i energjetikës. ...
Nga mesnata ulen çmimet e benzinës
Posted date: 22.02.2016
Çmimet e derivateve të benzinës dhe të dizelit prej sonte në mesnatë ulen për një denar për litër, kështu vendosi sot Komisioni Rregullator për Energjetikë (KRRE). ...
Bien çmimet e benzinës dhe dizelit
Posted date: 25.01.2016
Benzinat dhe dizeli prej sonte në mesnatë lirohen për 3,5 denarë për litër, vendosi sot Komisioni Rregullator për Energjetikë (KRRE). ...
Ministri Neziri promovoi investimin italian prej 19 milionë euro
Posted date: 13.01.2016
Ministri i Ekonomisë Bekim Neziri dhe pronari i kompanisë italiane, lidere në fushën e ndërtimtarisë ‘Kondote Italia’ Duccio Astaldi, sot në një konferencës të përbashkët për shtyp promovuan fillimin me punë të hidrocentralit të parë në Maqedoni, nga katër sa kjo kompani është duke i ndërtuar. Ministri Neziri tha se investimi që arrin 19 milionë euro, është një fillim i mbarë i kësaj kompanie, e cila ka premtuar se do të vazhdon me investime tjera në vend. ...