PORTAL INFORMATIV CONTACT MARKETING
Nga 31 tetor me çmime të reja të karburanteve
Posted date: 26.10.2016
Me datë 31 të këtij muaji, Komisioni Rregullator për Energjetikë do të përcaktojë çmime te reja të karburanteve në Maqedoni, të cilat pritet të jenë me çmime më të larta për shkak të rritjes së çmimeve të naftës në tregjet botërore, transmeton Zhurnal. ...
Bankat në Evropën shkurtojnë 20 mijë vende pune
Posted date: 10.10.2016
Bankat në mbarë Evropën kanë njoftuar shkurtimin e mbi 20 mijë vendeve të punës ditët e fundit ndërsa kanë vështirësi për të siguruar fitime. ...
Nga mesnata, çmime të reja të derivateve
Posted date: 03.10.2016
Benzinat prej sonte në mesnatë lirohen për gjysmë denarë për litër, ndërsa çmimi i dizelit mbetet i njëjtë, vendosi sot Komisioni Rregullator për Energjetikë (KRRE). ...
Nga mesnata, çmime të reja të derivateve në Maqedoni
Posted date: 22.08.2016
Duke filluar nga mesnata derivatet e naftës do të kenë çmim të rritur. Komisioni Rregullator për Energjetikë në Maqedoni ka shpalosur sot çmimet e reja. ...
Ulet çmimi i naftës në Maqedoni
Posted date: 10.08.2016
Çmimet e benzinës dhe naftës kanë rënë me 1.5-2 dinarë për litër të hënën në mesnatë, siç ka vendosur Komisioni Rregullator i Energjisë ERC. ...
Vazhdon rënia e çmimeve të naftës
Posted date: 04.08.2016
Rënia e çmimeve të naftës do të vazhdojë për shkak të presionit të diktuar nga rritja e dobët globale dhe shtimit të rreziqeve gjeopolitike, deklaroi kryeanalistja e “Nordea Markets” për agjencinë turke të lajmeve, “AA”. ...
Karvani i OEMVP-së në Strugë
Posted date: 05.05.2016
Oda Ekonomike e Maqedonisë Veri-Perëndimore këtë muaj vazhdon Karvanin e saj në Strugë. Dje në Strugë takuan rreth 30 biznese që operojnë në këtë rajon. ...