PORTAL INFORMATIV CONTACT MARKETING
Tribunë për pagesë të TVSH-së të personave fizik të cilët kryejnë veprimtari ekonomike
Posted date: 23.03.2017
Tribunë për regjistrimin për pagesë të TVSH-së të personave fizik të cilët kryejnë veprimtari ekonomike do të mbahet sot në organizim të Qendrës për politikë tatimore dhe Asociacionit të hulumtusve ekonomik, përcjell Telegrafi Maqedoni. ...
Ja çmimet e reja të derivateve të naftës në Maqedoni
Posted date: 20.03.2017
Komisioni rregullator për energjetikë (KRRE) ka publikuar sot çmimet e reja me pakicë të derivateve të naftës në tregun vendor. ...
Ja çmimet e reja të derivateve të naftës
Posted date: 21.02.2017
Çmimet me pakicë të derivateve të naftës prej sonte në mesnatë do të lirohen për gjysmë deri në një denar për litër, ndërsa çmimi i benzinave mbetet i njejtë, vendosi sot Komisioni Rregullator për Energjetikë (KRRE). ...
Ulen çmimet e derivateve, ja çmimet e reja
Posted date: 24.01.2017
Benzinave, dizeli dhe vaji ekstra i lehtë për amvisëri prej sonte do të ulen prej gjysmë deri një denar, vendosi Komisioni Rregullator për Energjetikë. ...
OEMVP i shpall 100 kompanitë më të mira në Maqedoni
Posted date: 15.12.2016
Oda Ekonomike e Maqedonisë Veriperëndimore (OEMVP) sot do ta promovojë edicionin e gjashtë të Katalogut Top 100 dhe do t’i shpall 100 kompanitë më të mira në Maqedoni. ...
Për nëntë muaj, 153.68 milionë euro fitim
Posted date: 15.12.2016
Në nëntë muajt e parë të vitit është rritur numri i kompanive të cilat kanë shënuar fitim, ndërsa është zvogëluar numri i atyre që kishin humbje, tregojnë fletët e paaudituara të bilancit...
Ekonomia e Maqedonisë stabilizohet, thonë nga Banka Popullore
Posted date: 14.12.2016
Shitja e lartë e devizave në këtë periudhë nga ana e Bankës Popullore, sipas tyre, është falë lëvizjeve të volitshme të tregut devizor të bankave në transaksione me klientët...