PORTAL INFORMATIV CONTACT MARKETING
Janë ulur rendimentet e grurit dhe elbit në rajonin e Kumanovës
Posted date: 21.07.2017
Siç informon udhëheqësi i Njësisë Rajonale të Ministrisë së Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ekonomisë së Ujërave Naser Dauti, te ndërmarrjet bujqësore rendimentet janë prej 2.000 deri 2.500 kilogramë për hektarë, ndërsa te bujqit individual 1.000 deri 1.500...
Rishikimi i buxhetit: S’ka më përmendore dhe darka luksoze
Posted date: 19.07.2017
Akuza dhe fyerje të ndërsjella , ankesa dhe vetëlavdërim . Kështu u zhvillua diskutimi i sotëm në Kuvend për rebalancin e buxhetit vjetor, njofton TV 21. Opozita...
VMRO-DPMNE: Për huamarrjet është fajtor pushteti – Tevdovski: Marrim hua për t’i mbuluar borxhet e vjetra
Posted date: 17.07.2017
Edhe pse para se të vijnë në pushtet, LSDM deklaronte se është kundër huamarrjeve...
Oda Ekonomike e Maqedonisë Veri-Perëndimore në takim me biznesmenët nga Kërçova
Posted date: 21.04.2017
Oda Ekonomike e Maqedonisë Veri-Perëndimore në kuadër të Karvanit të Odës ka mbajtur takim me kompanitë nga Kërçova. ...
Maqedoni, shtrenjtohen derivatet
Posted date: 18.04.2017
Benzinat prej sonte në mesnatë shtrenjtohen për 2,5 denarë, ndërsa dizeli dhe vaji ekstra i lehtë për amvisëri për dy denarë për një litër, vendosi sot Komisioni Rregullator për Energjetikë (KRRE). ...
Dobësimi i euros kundrejt dollarit
Posted date: 04.04.2017
Euro të hënën u dobësua kundrejt dollarit në tregjet e valutave ndërkombëtare, pasi që shqetësimet në lidhje me rrezikun politik në Evropë kanë vënë në plan të dytë indikatorët e ekonomisë së mirë. ...
Tribunë për pagesë të TVSH-së të personave fizik të cilët kryejnë veprimtari ekonomike
Posted date: 23.03.2017
Tribunë për regjistrimin për pagesë të TVSH-së të personave fizik të cilët kryejnë veprimtari ekonomike do të mbahet sot në organizim të Qendrës për politikë tatimore dhe Asociacionit të hulumtusve ekonomik, përcjell Telegrafi Maqedoni. ...