PORTAL INFORMATIV CONTACT MARKETING
Lirohen prej 30-100 euro për M2, banesat shtetërore
Posted date: 05.03.2015
192 banesa komerciale që po ndërton ndërmarrja shtetërore për menaxhimin e hapësirat banesore dhe afariste, do të shiten me çmime më të ulëta. Zbritje më të madhe, deri në 100 euro për çdo metër katror, do të ketë në apartamentet në Ohër, dhe më pak zbritje, për vetëm 30 euro për metër katror, do të ketë në qendër të Shkupit....
Tryezë të rrumbullakët \"Furnizimet si profesion: Sfida dhe trende\"
Posted date: 04.03.2015
Oda ekonomike amerikane në Maqedoni sot organizon tryezë të rrumbullakët me temën \"Furnizimet si profesion: Sfida dhe trende\"....
Shënohet 3 Marsi, Dita e komunës së Tetovës
Posted date: 03.03.2015
Në nderë të 3 Marsit ditës së Komunës së Tetovës, u mbajt seancë solemne e këshillit të komunës së Tetovës....
Shparkase, kredi të volitshme për banesa 16:12, 03 mars
Posted date: 03.03.2015
Bankat ngadalë i zvogëlojë normat e interesit për kreditë e shtëpive....
Papunësia, problem kryesor në rajon
Posted date: 02.03.2015
Papunësi, por edhe dëshirë për ta braktisur vendin, janë problemet kyçe të Maqedonisë, të konstatuara në një reportazh të shkurtër të përgatitur nga Këshilli për Bashkëpunim Rajonal, në kuadër të strategjisë së quajtur “Evropa Juglindore 2020”. ...
Stavrevski: Maqedonia lau borxhin ndaj FMN-së
Posted date: 28.02.2015
Maqedonia lau borxhin ndaj FMN-së. Para kohe dhe në tërësi është paguar borxhi ndaj Fondit Monetarë Ndërkombëtarë. Ministri i financave Zorab Stavrrevski deklaroi se dje në Uashington është transferuar edhe kësti i fundit i linjës kreditore në vlerë prej 174 milionë dollarëve. ...
Kompanitë nga Maqedonia prezantohen para më shumë se 20 vende
Posted date: 27.02.2015
\"Këto takime janë shumë të dobishme për ne për shkak se në rast tjetër do të ishte më e vështirë nga aspekti organizativ dhe financiar të arrihet ky qëllim. Pres që promotorët të fitojnë mbështetje dhe të kenë më shumë informata me të cilat do ta prezantojnë kompaninë në vendet në të cilat veprojnë\", deklaroi Dragi Pop Stojanov, pronar i kompanisë Agrofruktus nga Strumica....