PORTAL INFORMATIV CONTACT MARKETING
Zonat ekonomike, Neziri: Eksporti është rritur prej 80 deri më 85%
Posted date: 14.04.2015
Eksporti i produkteve nga zonat ekonomike të vendit drejt Europës në tre muajt e parë të vitit shënon rritje për 27.7%...
\"Fajnenshëll Tajms\": Greqia përgatitet për falimentim
Posted date: 14.04.2015
Qeveria greke përgatitet të shpallë falimentim të borxhit shtetëror, nëse deri në fund të prillit nuk arrin marrëveshje me kreditorët, transmetoi TASS...
Para kompanive japoneze janë prezantuar mundësitë investuese në Maqedonisë
Posted date: 10.04.2015
Para qindra kompanive japoneze nga sektore të ndryshëm mes të cilave \"Tojota\", \"Hitaçi\", \"Kanon\", \"Honda\", si dhe përfaqësues të Qeverisë japoneze dhe mediave, dje, në forumin investues dhe të biznesit në Tokio, janë prezantuar mundësitë dhe risitë për investime në Maqedoni. Përfaqësuesit e kompanive kanë shprehur interesim për prezantim të mundësive, ndërsa një pjesë e tyre kanë paralajmëruar edhe vizitë të shtetit....
Qytetarët mund të importojnë vetëm 2 makina
Posted date: 07.04.2015
Për shkak të mospasjes së interesit nga ana e investitorëve të huaj për blerjen e tokës në zonat teknologjike-industriale, Qeveria vendosi ta kthejë zgjidhjen e vjetër ligjore për marrjen dhe dhënien nën koncesion të tokës, theksoi ministri i ekonomisë, Bekim Neziri. ...
Pas mesnate me çmime të reja të karburanteve
Posted date: 06.04.2015
Komisioni rregullator për energjetik sot duhet që t`i publikoj çmimet e reja për derivatet e naftës ...
Novaci, hept fabrikë për përpunimin e gomave
Posted date: 03.04.2015
Komuna Novaci paralajmëroi ndërtim të fabrikës për përpunim të gomave të vjetra të automobilave e cila do të locohet në fshatin Brod të Mariovës....
Neziri në Dubai, i ftuar në takimin për investime nën kujdesin e Al Maktum-it
Posted date: 31.03.2015
Ministri i Ekonomisë Bekim Neziri, me ftesë të ministrit të ekonomisë të Emirateve të Bashkuara Arabe, Sultan Bin Saed Al Mansuri, do të merr pjesë në takimin e pestë me radhë për investime i cili do të mbahet prej 30 marsit deri më 1 prill të vitit 2015 në Dubai, nën mbikëqyrjen e Ekselencës së tij Sheiku Muhamet Bin Rashid Al Maktum zëvendës kryetar i Emirateve të Bashkuara Arabe, Kryeministër dhe sundimtar i Dubait....