PORTAL INFORMATIV CONTACT MARKETING
Kriza politike, Oda ekonomike nuk ka indikacione për pasoja të mëdha
Posted date: 28.05.2015
Krizën politike ta zgjidhin ata që e shkaktuan. Kështu deklaron kreu i Odës më të madhe ekonomike në vend, Branko Azeski. Edhe pse në opinion po qarkullojnë informacione për pasoja të mëdha ndaj ekonomisë për shkak të ngjarjeve politike, Azeski në deklaratën e parë pas një kohe të gjatë, tha se tani për tani, situata nuk është shqetësuese....
EVN Maqedoni fitoi çmimin kombëtar për siguri dhe mbrojtje
Posted date: 29.04.2015
Me rastin e Ditës Botërore për Siguri dhe Shëndet gjatë punës, Shoqata maqedonase për mbrojtje gjatë punës iu ndau çmim kombëtar kompanive që zbatojnë praktikat më të suksesshme në këtë fushë....
Organizatat e punës më 1 maj do të organizojnë protesta masive
Posted date: 28.04.2015
Ligji i ri i punonjësve të administratës, sipas Sindikatës së Punonjësve në Drejtorinë e Organeve Gjyqësore dhe Shoqatat, do t’i përkeqësojë raportet njerëzore nëpër organizata. ...
Neziri: Rritet numri i turistëve nga jashtë për 98 %
Posted date: 24.04.2015
Numri i përgjithshëm i turistëve në Maqedoni, në tetë vitet e fundit ka shënuar rritje për madje 40 për qind, ndërsa numri i turistëve të jashtëm është shënuar për 98 për qind...
T-Mobile dhe Telekomi i Maqedonisë bashkohen deri më 30 qershor
Posted date: 20.04.2015
Përmes një komunikate për media ku thuhet se pas takimeve të jashtëzakonshme të Këshillit të drejtorëve të Telekomit Maqededonas dhe T-Mobile në Maqedoni është nënshkruar një aneks për unifikim të dy kompanive....
Karvani për \"Bli shtëpi, bli banesë\" niset nga Ohri
Posted date: 17.04.2015
Në suaza të karvanit \"Bli shtëpi bli banesë\" Ministria e Financave së bashku me përfaqësues të bankave kompanive lokale ndërtimore sot në Ohër do të mbajnë prezantim të projektit: Si të aplikohet për subvencione, kush mund të aplikojë dhe oferta lokale e banesave dhe shtëpive....
Spasov: Papunësia në Maqedoni është zvogëluar prej 40 në 27,6 për qind
Posted date: 16.04.2015
Njëra nga sfidat me të cilat përballen vendet e Evropës Juglindore është papunësia. Qeveritë në dy dekadat e fundit krijuan politika për hapjen e më shumë vendeve të punës, por nevojiten përpjekje të përbashkëta të shteteve që të përmirësohen gjendjet....