PORTAL INFORMATIV CONTACT MARKETING
Qeveria publikon marrëveshjet me investitorët e huaj
Posted date: 31.08.2017
Nga Ministria e Transportit dhe Lidhjeve thonë se nga rreth 445.000 kërkesa, janë legalizuar vetëm 187.000 objekte. Nga Qeveria thonë se presin që deri te ata të arrijnë...
Bekteshi: 60 milionë denarë për turizmin vendor dhe qytetarët me të ardhura të ulëta
Posted date: 30.08.2017
Ministria e Ekonomisë në ditët në vijim do të shpallë dy thirrje publike: një për interesin e objekteve hoteliere që do të marrin vërtetimet nga Ministria e Ekonomisë d...
Rajoni pjesë e statistikave të EUROSTAT, Shqipëria mbetet jashtë
Posted date: 30.08.2017
Teksa vendet e rajonit, Serbia, Maqedonia, Mali i Zi dhe Turqia, janë bërë pjesë e raportimeve statistikore te Institutit Evropian të Statistikës (EUROSTAT), Shqipëria ende...
Nga muaji i ardhshëm Maqedonia do të mund të eksportojë produkte të peshkut në BE
Posted date: 28.08.2017
Sipas tij, më 13 shtator anëtaret e BE-së duhet të prononcohen lidhur me këtë çështje dhe aspak nuk pritet që ta kontestojnë...
Diaspora Shqiptaro – Amerikane: Krijoni kushte për të sjellë investimet amerikane në Maqedoni
Posted date: 24.08.2017
Delegacioni nga Çikago më pas zhvilloi takim në Qeveri me ministrin e i diasporës, Edmond Ademi....
​KE: Shqiptarët janë optimistë
Posted date: 14.08.2017
Sipas Komisionit Europian, pjesa më e madhe e shqiptarëve mendojnë se situata ekonomike e vendit është e mirë. Përfundimi ka dalë nga një vrojtim, i kryer nga eurobarometër, për llogari të Komisionit Europian. ...
ELEM: Nuk kemi borxhe të fshehura, e as të mbetura ndaj ekonomisë
Posted date: 21.07.2017
SHA ELEM nuk ka borxhe të fshehura, e as të mbetura ndaj ekonomisë, përkatësisht ...