PORTAL INFORMATIV CONTACT MARKETING
Thellohen përplasjet në opozitë, LSI refuzon braktisjen e Parlamentit, PD paralajmëron marrëdhënie të kushtëzuar
Posted date: 12.01.2018
Thellohen përplasjet në opozitë. PD dhe LSI vijojnë të jenë me qëndrime të ndara sa i takon rutinës parlamentare që duhet të ndjekin. ...
Politika shqiptare nuk mund të bllokojë më dot reformën në drejtësi
Posted date: 12.01.2018
Politika shqiptare nuk ka më asnjë mundësi për të bllokuar apo zvarritur zbatimin e Reformës në Drejtësi. ...
BE-ja nuk lëshon pe për Kosovën dhe Shqipërinë në anëtarësim
Posted date: 11.01.2018
Thirrja e presidentit të Komisionit Evropian, Jean Claude Juncker, që t’u jepet një perspektivë më e qartë vendeve të Ballkanit Perëndimor, ka hasur në mbështetje edhe të vendeve anëtare dhe shumë prej tyre tashmë i kanë dërguar letrat me idetë se si do të duhej të realizohej rritja e dinamikës së procesit të zgjerimit. ...
Një lajm i keq për veteranët, kjo është arsyeja që nuk rriten pensionet
Posted date: 11.01.2018
Propozimi i Këshillit Ekonomik-Social për rritje të pagës minimale është kundërshtuar nga Ministria e Financave për shkak të kostos së madhe buxhetore që bart miratimi i këtij vendimi, shkruan sot Koha Ditore. ...
Tre liderë, shumë qëndrime!
Posted date: 11.01.2018
Tre liderët e Kosovës presidenti Hashim Thaçi, kryeministri Ramush Haradinaj, si dhe kryeparlamentari Kadri Veseli nuk janë unikë në qëndrime për temat më të vështira me të cilat po ballafaqohet vendi. ...
Hellbach dhe Bertin do të takohen me krerët e shtetit
Posted date: 11.01.2018
I dërguari i posaçëm për Evropën Juglindore, Turqinë dhe shtetet e EFTA-s në Ministrinë gjermane të Punëve të Jashtme, Christian Hellbach dhe shefi i Departamentit për Ballkanin Perëndimor në Ministrinë e Punëve të Jashtme dhe Evropiane të Francës, Thomas Bertin, janë në një vizitë dyditore në Kosovë. ...
Raporti me Kuvendin, 5 kushtet e PD
Posted date: 11.01.2018
Janë 5 kërkesat e PD-së që kushtëzojnë marrëdhënien e saj dhe aleatëve me parlamentin. ...