PORTAL INFORMATIV CONTACT MARKETING
Konkursi për policë, zv/ministri fajëson kandidatët shqiptarë
Posted date: 04.Nov.2013
Faji që në konkursin e fundit për policë, shqiptarët nuk arritën 25 % e pjesëmarrjes, qëndron tek vetë kandidatët, dhe jo tek marrëveshja që ndajnë partnerët e koalicionit....
Nga ujk në dele, Capa i kërkon falje Gruevskit!
Posted date: 04.Nov.2013
Djali i cili para një viti sulmoi makinën e kryeministrit Gruevski në Tiranë, Taulant Capa, sot ka ndryshuar krejtësisht mendje nga akti i tij, duke dashur të tregonte se është penduar....
Kartelat shëndetësore me gabime gjuhësore
Posted date: 04.Nov.2013
Kartat e reja elektronike të lëshuara nga Fondi i Sigurimit Shëndetësor janë përplot me gabime gjuhësore. ...
Rileximi i historisë, fatale për çdo shtet
Posted date: 04.Nov.2013
Rileximi i historisë dhe vënia e saj në funksion të politikës është fatale për çdo politikë dhe shtet. ...
Konkursi për policë, përjashtohen rreth 20 kandidatë shqiptarë?!
Posted date: 03.Nov.2013
Përjashtohen rreth 20 kandidatë shqiptarë për policë të cilët ishin pranuar në konkursin e vitit të kaluar. ...
Maqedonia, ‘shtet pa shtetas’
Posted date: 03.Nov.2013
‘Shtet pa shtetas’, ky mund të jetë çmimi i status-kuos të procesit euro-integrues të Maqedonisë. Kështu u shprehën panelistët e tribunës së sotme në temën “Vallë status koja për emrin, a ka çmim?”. ...
Gafa e Ivanovit, vlerëson zgjedhjet (inekzistente) në Kinë
Posted date: 03.Nov.2013
Presidenti Gjorge Ivanov ka bërë gafën e tij të radhës, kur nga Kina, ku qëndroi për një vizitë disaditore, vlerësoi “vazhdueshmërinë e qeverisjes së shtetit kinez, pas çdo cikli zgjedhor”....