PORTAL INFORMATIV CONTACT MARKETING
Arbër Ademi e nis me Strugën
Posted date: 26.12.2017
Kryetari i komunës së Strugës z. Ramis Merko gjatë ditës së sotme zhvilloi takim me zv. Ministrin e ri të arsimit z. Arbër Ademi. njofton FLAKA ...
Artan Grubi: Zero probleme me fqinjtë
Posted date: 26.12.2017
Kryetari i Komisionit për Çështje Evropiane, Deputeti Artan Grubi, sot në mbledhjen e Komisionit për Politikë të Jashtme shprehu përkrahje të plotë për ratifikimin e Marrëveshjes së fqinjësisë së mirë me Bulgarinë...
Bashkëpunim i Odave Ekonomike për Turizëm dhe Maqedonisë Veriperëndimore
Posted date: 26.12.2017
Oda Ekonomike e Maqedonisë Veriperëndimore dhe Oda Ekonomike për Turizëm e RM-së do ta avancojnë bashkëpunimin. Për këtë qëllim sot përfaqësues të dy odave do të nënshkruajnë memorandum për bashkëpunim. ...
Gjendja e rrugëve në Maqedoni, mjegulla vështirëson komunikacionin
Posted date: 26.12.2017
Ka shkaktuar probleme në lëvizjen e makinave mjegulla e dendur nga 100 deri 150 metra ka në rrugën Kumanovë – Kriva Pallankë, nga 50 deri në 70 metra në aksin Negotinë – Demir Kapi dhe nga 50 deri 100 metra në rrugët Shkup – Katllanovë dhe Shkup – Milladinoc, informon Lidhja Auto-Moto e Maqedonisë (LAMM). ...
Ndërprerje të furnizimit me ujë nga ora 9 deri në sanimin e defektit
Posted date: 26.12.2017
Ndërmarrja publike “Ujësjellësi dhe Kanalizimi”- Shkup, informon se për shkak të defektit në rrjetin e ujësjellësit sot ndërprerje të furnizimit me ujë do të kenë banorët e rrugës Amina Tre të Debar Maalos që nga ora 9 deri në sanimin e defektit. ...
Panair i vogël i librit për Vitin e Ri në Klubin GEM
Posted date: 26.12.2017
Në Klubin GEM mbahet Panair i vogël i librit për Vitin e Ri, të cilin e organizoi shtëpia botuese Templum. ...
Propozim vendimi për vërtetimin e numrit të nënkryetarëve në Kuvendin
Posted date: 26.12.2017
Në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë për sot janë paralajmëruar vazhdime të pesë seancave: e 11-ta, e 12-ta, e 13-ta, e 15-ta dhe e 22-ta. ...