PORTAL INFORMATIV CONTACT MARKETING
Seancë parlamentare për pyetje të deputetëve
Posted date: 22.02.2018
Kuvendi i Republikës së Maqedonisë sot do të mbajë seancë për pyetje të deputetëve, transmeton Zhurnal. Kësi lloj seance mbahet në çdo të ejte të fundit të muajit, ndërsa Kryeministri dhe anëtarët e Qeverisë përgjigjen pyetjeve të deputetëve. ...
Han: KE do të rekomandojë fillim të bisedimeve me Maqedoninë
Posted date: 22.02.2018
Komisioni Evropian do të rekomandojë fillim të bisedimeve me Maqedoninë dhe me Shqipërinë, duke përkrahur procesin e zgjerimit drejt Ballkanit Perëndimor, deklaroi eurokomisari për zgjerim Johanes Han. ...
27 shkurti, dita e gjuhës shqipe?!
Posted date: 22.02.2018
Burime të sigurta parlamentare gazetës KOHA i kanë thënë se Ligji për gjuhët do të vihet në diskutim në lexim të tretë më 27 shkurt, por mund të ndodh që edhe një ditë përpara – më 26 shkurt të ketë diçka në këtë drejtim...
Treshja e eurodeputetëve të hënën në Shkup
Posted date: 22.02.2018
Eurodeputetët Ivo Vajgëll, Knut Flekenshtajn dhe Eduard Kukan të hënën në Shkup do të marrin pjesë në Konferencën e 13-të të Komisioneve parlamentare për çështje evropiane-integrime të shteteve të përfshira në procesin për stabilizim dhe asociim nga EJQ – Kosap. ...
Zgjidhja e emrit, gjithnjë e më afër
Posted date: 22.02.2018
Kontesti për emrin me Greqinë dhe porositë që i dërgoi kancelarja gjermane Angela Merkel pas takimit me kryeministrin Zoran Zaev në konferencën e përbashkët për media ishin në qendër të interesit të opinionit dhe mediave vendore dhe greke. ...
Hiqet përmendorja e Andon Qoseto (Video)
Posted date: 22.02.2018
Përmendorja e Andon Janev – Qoses mbrëmë është hequr nga Gjykata Supreme në qendër të Shkupit. ...
Hahn: Maqedonia dhe Shqipëria do të marrin rekomandimin për bisedime për anëtarësim në BE
Posted date: 22.02.2018
Komisioni Evropian (KE) do të rekomandojë fillimin e bisedimeve për anëtarësim për Maqedonië dhe Shqipërinë, duke mbështetur kështu zgjerimin e Bashkimit Evropian me Ballkanin Perëndimor. ...